Gratis uforpligtende juridisk rådgivning

Åbent Hus - November 2023

Vi inviterer dig gerne til vores kommende Åbent Hus-arrangement, hvor vi tilbyder GRATIS 20-minutters uforpligtende juridisk rådgivning om familieret.

Uanset om du har spørgsmål eller har brug for ekspertvejledning og rådgivning om testamente, fremtidsfuldmagter, ægtepagter, skilsmisse eller andre emner inden for familieret, er vores erfarne advokater klar til at hjælpe dig.

Vidste du f.eks., at det kan være en fordel at testere min. 30% til en velgørende organisation for at forøge arven til arvinger, der ikke er din nærmeste familie?

Hvorfor deltage?

Dette er en enestående mulighed for at modtage personlig juridisk vejledning fra erfarne advokater på familieretsområdet. Vores team af eksperter vil være tilgængelige for at besvare dine spørgsmål, give værdifulde indsigter og hjælpe dig med at finde de bedste løsninger for din specifikke situation.

 

Højdepunkter fra arrangementet:

Gratis 20 minutters personlige konsultationer: Udnyt vores gratis og uforpligtende juridiske konsultationer. Under din session vil du have vores erfarne advokaters udelte opmærksomhed.

Snacks og drikkevarer: Nyd lækre snacks og forfriskninger mens du venter eller efter din konsultation. 

Arrangementsdetaljer:

Nykøbing Mors

  • 09 November – kl 17:00 – 20:00
  • Nygade 4, 7900, Nykøbing Mors

Thisted

  • 23 November – kl 17:00 – 20:00
  • Toldbodgade 4, 7700 Thisted

Skive

  • 30 November – kl 17:00 – 20:00
  • Resenvej 83, 7800 Skive

 

For at sikre din plads til arrangementet og booke din gratis konsultation, skal du blot sende en e-mail til kontakt@advokathuset.dk.

 

Lad ikke denne fantastiske mulighed gå dig forbi for at få værdifulde juridiske indsigter og finde den bedste vej fremad.

Bemærk venligst, at der er begrænset plads, så sørg for at reservere din plads hurtigst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

 

Vi ser frem til at møde dig til vores Åbent Hus-arrangement og give dig den nødvendige støtte i denne vigtige tid.