Opfriskningsklar villa med fuld kælder i Mejrup - Viborgvej 93, 7500 Holstebro

Opfriskningsklar villa med fuld kælder i Mejrup - Viborgvej 93, 7500 Holstebro

Boligtype: Villa
Bolig: 112 m2
Grund: 814 m2

Der henvises til ejendomsmægler: 

https://www.nybolig.dk/villa/7500/viborgvej/100268/31426

Pris: 800.000,00 kr. 

Det er en muret villa med muligheder, der nu udbydes til salg her på Viborgvej 93 i Mejrup. Villaen rummer et 112 m2 stueplan samt en fuld kælder med flere fine funktioner, og samtidig får I rigeligt med luft bagtil, da baghaven grænser direkte op til åbne arealer.

Huset ligger i øvrigt med god afstand til naboerne og helt ideelt i forhold til bydelens fornødenheder, så hverdagskabalen bliver nem at få til at gå op. Lige rundt om hjørnet har I eksempelvis en Aldi, og inden for en radius af 750 meter finder I Mejrup Skole, Mejrup Kultur- og Fritidscenter samt en integreret daginstitution. Endvidere tager det kun fem minutter i bil at nå ind til Holstebro bykerne.

Lad det være sagt med det samme. Villaen trænger til en kærlig hånd, for at fremstå helt indflytningsklar, men med kravet om istandsættelse får I samtidig muligheden at sætte jeres eget præg på stilen og indretningen. Pt. rummer stueplanet en sydvendt vinkelstue, et køkken, et badeværelse samt to regulære værelser. Der er ligeledes en gang og en entré med trappe ned til kælderen. Med en istandsættelse kan denne etage også blive flot og funktionel, og i de store disponible rum er der både plads til hobbyaktiviteter og opbevaring samt familiens teenager.

Med i boligpakken får I desuden en god garage og en have, I ligeledes kan anlægge, så den matcher jeres behov. I kan også med fordel opføre en terrasse i baghaven, der er helt fri for indkig fra naboer eller forbikørende.