Rosenvej 1, 7900 Nykøbing M

Rosenvej 1, 7900 Nykøbing M

Boligtype: Villa
Bolig: 139 m2
Grund: 817 m2
Off. vurdering: 1.295.000,00 kr.

Var det noget med en super fin villa med en af byens bedste beliggenheder, så se med her!

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne rigtig fine villa, der har en meget attraktiv beliggenhed. Med en beliggenhed nær fjorden, så inviterer det i højeste grad til aktiviteter både på land og til vands. Indenfor ganske kort afstand er en af øens mest populære strande, roklub, vinterbadeklub, parken, grønne områder og meget andet! Dette er et område med en helt speciel stemning og atmosfære. Et sted, som er meget eftertragtet – og det forstår vi godt. Desuden er gågade, indkøb, skole m.v. i gåafstand.

Villaen er opført i 1967 og rummer 139 m2 i halvandet plan. Boligen er bygget i mursten og har nyere listetagpap – gode tidsløse materiale. Huset er usædvanlig vedligeholdt ude som inde og fremtræder derfor i super god og præsentabel stand. Der er gulvvarme i stueetage. En virkelig flot, velholdt og gennemført villa, der bare fremstår super flot og indbydende overalt. Kan evt. også benyttes til fritidsbrug, hvilket huset også er helt oplagt til.

Indretning: Kombineret entré/bryggers med masser af plads i de store fine skabe. Stort køkken/alrum med rigtig pænt og lyst køkken med spiseplads, hvor man virkelig har lyst til at kokkerere. Alrummet har en dejlig størrelse, hvor der er plads til det helt store spisebord med stole. Et virkelig skønt rum, hvor lyset strømmer ind. Der er herfra udgang til sydøstvendt. Pænt badeværelse med bruseniche. 2 fine værelser – et med udgang til have. På 1. sal er yderligere 2 fine værelser – et med adgang til badeværelse med bruseniche. 1. salen rummer også et utrolig skønt opholdsrum, hvor lyset strømmer ind af de store vinduespartier, der strækker sig fra gulv til luft. Et helt fantastisk rum med brændeovn og blotlagte hanebåndsbjælker, der bare oser af hygge. Fra rummet er også fjordkig og et dejligt udsyn over den smukke have. En virkelig flot og velholdt bolig hele vejen igennem.

Villaen er beliggende på en dejlig og ugeneret grund, hvor I får en helt eventyrlig og parklignende have. Først mødes I af en rigtig fin dobbeltgarage fra 1997 på 50 m2. Efterfølgende fører en flot og privat indkørsel jer op til det smukke hus samt fine udhuse på hhv. 26 og 16 m2. Haven er særdeles velanlagt, da det hele er udlagt i fliser – dermed minimal vedligeholdelse. Dette lader jer nyde den skønne have på bedste vis, hvor smukke buske, bede og træer pryder den ellers så nydelige have. I haven er også et smuk orangeri. Her er så mange hyggelige kroge og hjørner, så I kan altid finde et skønt spot – uanset vind og vejr. En utroligt smuk anlagt grund, der absolut er et fryd for øjet – kom selv at se!

En skønt beliggende villa i super god stand og med en fantastisk have, der er klar til en ny familie, der sætter pris på gode rammer ude og inde.

Læs mere her

 

Kontakt