Ebbesvej 4, Sjørring, 7700 Thisted

Boligtype: Villa
Bolig: 104 m2
Off. vurdering: 564.000,00 kr.
Fremvisning: 29.07.2024 kl. 13:00
Auktionsdato: 30.07.2024 kl. 11:00
Hent salgsopstilling

Der blev budt kr. 160.000 på 1. auktion

Tinglyst areal 613 m², heraf vej 0 m². Boligareal: 104 m². Ejendommen er opført i 1927.


Beboelsesejendom opført i røde mursten i 1927 med løbende ombygning. Tagdækning er eternit. Bebygget areal er iflg. BBR-ejermeddelelse på 72 kvm med udnyttet tagetage på 32 kvm. Herudover er der et udhus/garage på 36 kvm, samt en kælder på ca. 10 kvm, hvor vandmåleren befinder sig. Adgang til kælderen sker udefra.

Ejendommen ligger på en hjørnegrund i Sjørring by overfor skolen, tæt ved Sjørring Hallen og indkøbsmuligheder.

Huset indeholder bryggers med mørke klinker på gulvet (gulvvarme), og med bordarrangement med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med lyse fliser og brusehjørne, dejligt køkken med elementer med grå låger, lys og venlig vinkelstue med flot trappe til 1. sal, samt lille entre fra gaden. 1. sal indeholder repos, soveværelse og to værelser.

Der er uoverensstemmelse med BBR-ejermeddelelse, idet 1. sal er renoveret, og for enden af huset, er der opført en carport.

Bag huset er der en have, som er udlagt i græs.

Der var følgende hårde hvidevarer tilstede ved besigtigelsen: Emhætte (med fjernbetjening), opvaskemaskine Blomberg, indbygningsovn Gorenje, bordkomfur mrk Siemens samt køleskab.

Ejendommen opvarmes med naturgas (installation i bryggerset).

Foreløbig ejendomsvurdering.
Af vurderingsportalen.dk fremgår, at den nye foreløbige vurdering for 2022 er: Ejendomsværdi kr. 680.000,00, Grundværdi kr. 207.000,00

Vi gør opmærksom på, at ovenstående oplysninger delvist baserer sig på udskrift fra BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport for ejendommen. Derfor må en køber acceptere at overtage ejendommen, som den er og forefindes, uden at kunne gøre krav på fejl og mangler over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror sig på lovgivningens almindelige regler.

Det skal desuden bemærkes, at auktionskøber selv skal sørge for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder, uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

 

Tilmelding til fremvisning skal ske senest kl. 12.00 dagen før på tlf. 96 15 40 38 eller mail: ak@advokathuset.dk

Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være fremvisning.