Granvænget 43, 7800 Skive

Boligtype: Villa
Bolig: 135 m2
Grund: 740 m2
Off. vurdering: 1.095.000,00 kr.
Hent salgsopstilling

VILLA I ATTRAKTIVT KVARTER

Blot en kort cykeltur fra Skives Centrum ligger dette hyggelige kvarter med indkøbsmuligheder og ikke mindst fredelige villaveje langs naturskønne Karup Å, der snor sig smukt i landskabet. Og lige her, på rolige Granvænget, venter jeres nye, skønne hjem.
Med denne bolig får I en god, regulær villa, hvor rammerne er solide og rummer et stort potentiale for en familievenlig bolig. Her er der nemlig mulighed for at sætte sit helt eget præg på en ejendom beliggende i et særdeles dejligt område. Det er desuden værd at nævne, at villaen kan overtages hurtigt, skulle man ønske dette.
Boligen byder på en spændende planløsning, god til børnefamilien, med fine værelser, bryggers, badeværelse, stor vinkelstue, køkken og en solfyldt udestue. Hjemmet er gennemgående af ældre dato, men indeholder et væld af charmerende detaljer, der tilfører huset en varm atmosfære, som indbyder til mange trygge stunder. Med en kærlig hånd eller to vil villaen let kunne moderniseres, således den står flot og nutidigt med respekt for husets oprindelige stil og detaljerigdom.
Her får I også en carport samt en anlagt have, der er grøn, frodig og velpasset med et solrigt terrasseareal. Her er der skøn plads til både leg og afslapning, beplantning og siddepladser.
Beliggenheden gør kun boligen mere ideel for børnefamilie, for med under en kilometer til skole, daginstitution, fodboldbane og velassorterede indkøbsmuligheder, har I alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. I nærområdet finder I også KulturCenter Skive, der byder på både biograf og idrætsfaciliteter.
På en kort køre- eller cykeltur kan I desuden nå hyggelige Skive bymidte, som, foruden flere gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger, kædeforretninger og supermarkeder. Med en placering cirka tre kilometer fra Limfjorden og Krabbesholm Skov har I også vidunderlige naturoplevelser tæt på. Så om I er til en picnic i det grønne eller en smuk sejltur på Limfjorden, har I alting ganske nær. En dejlig placering mellem blomstrende byliv og fredfyldt natur, hvor man straks vil føle sig hjemme.

Læs mere her