Rønne Alle 12, 7600 Struer

Boligtype: Villa
Bolig: 140 m2
Grund: 811 m2
Off. vurdering: 1.295.000,00 kr.
Hent salgsopstilling

Dejlig familievilla - tæt på Limfjordsskolen

Rønne Alle 12 er en dejlig villa på 140 m2, beliggende på 811 m2 stor grund - for enden af stille og lukket villavej. Indenfor meget kort afstand er der børnepasning og skole. Struer bymidte ligger kun ca. 1,5 km. fra hjemmet - her er et rigt udvalg af specialbutikker, dagligvarebutikker, kulturliv og ikke mindst et unikt havnemiljø. Der er kort køreafstand til motorvejen, da Rønne Alle 12 er beliggende i den sydlige del af Struer.

Hjemmet er indrettet med lys entre, hvorfra der er adgang til rummeligt opholdsrum, bestående af et dejligt køkken - alrum i åben forbindelse med stor stue med velplaceret brændeovn, der kan spreder varmen til hele opholdsrummet. Køkkenet er med god plads til opbevaring og med masser af bordplads, til når den store middag skal fremtrylles. Fra køkkenet er der desuden adgang til et af hjemmets dejlige værelser og til dejligt badeværelse med stor bruseniche. Fra stuen er der adgang til fordelingsgang med endnu 3 værelser, depotrum samt praktisk bryggers. Fra bryggerset er der adgang til dejlig have med stor terrasse og med god plads til børnenes leg. God flisebelagt indkørsel tilhørende garage, her er desuden en dejlig østvendt terrasse.

Ta’ med os og se ved selvsyn de fantastiske ramme, som Rønne Alle 12 byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid, som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage. 

Læs mere her