Rønnevej 24, 9681 Ranum

Boligtype: Beboelsesejendom
Bolig: 185 m2
Off. vurdering: 550.000,00 kr.
Fremvisning: 20.11.2023 kl. 10:00
Auktionsdato: 07.12.2023 kl. 13:40
Hent salgsopstilling

Beboelsesejendom opført ad flere gange dels i hvidpudsede sten og dels i kalksten i 18 med til/ombygning i 1974. Tagdækning er eternit. Vinduer er ældre termoruder. BBR beskrivelsen er forbundet med usikkerhed.


Beboelsesejendom beliggende i Ranum, der er et mindre bysamfund med blandt andet dagligvarebutik, skole, efterskole og fritidsaktiviteter.


Ejendommen indeholder i stueplan stor entre med opgang til i. salen. Stort køkken alrum med adgang til stor stue med nedgang til kælder. Både køkken alrum og stuen fremtræder som sammenlagt af flere oprindelige værelser. Stort værelse med udgang til terrasse bygget over garagen. Alle hårde hvidevarer er ældre og fremtræder som egnet til udskiftning straks. Første salen består af entre med adgang til stort værelse, badeværelse med brus og endnu et værelse. Kælderen er meget stor og indeholder toilet, bryggers, depotrum 4 værelser. Loftet er under nedbrydning. Kælderen er ikke registreret som godkendt til bolig.


Ejendommen har tillige en nedsænket garage og et mindre skur med stort glasparti.


Ejendommen misligholdt, og der er omfattende fugtangreb. Det er ikke belyst, om det der er tale om skimmelsvamp. Fremstår delvis fraflyttet.


Arealet ifølge tingbogen udgør 385 M2, heraf vej 0 M2.

Boligarealet iflg. BBR-ejermeddelelse udgør 18 m.


Ejendommen opvarmes med fjernvarme.


Der er privat vandforsyningsanlæg og der er afløb til offentligt kloaksystem.

 

Tilmelding til fremvisning skal ske senest kl. 12.00 dagen før på tlf. 96172582 eller mail: LB@advokathuset.dk

Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være fremvisning.