Møllekrogen 3, Dommerby, 7800 Skive

Boligtype: Villa
Bolig: 182 m2
Grund: 2622 m2
Off. vurdering: 1.995.000,00 kr.

Charmerende udsigtsvilla med udsigt over Skive Fjord

Nu kan I blive de heldige indehavere af en udsigtsvilla, der ligger på en lukket vej i Dommerby med nærhed til Skive Fjord. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer i 1950, og I kan blandt andet glæde jer til skønne stuer og en charmerende have.

Med denne bolig får I mange fine detaljer i indretningen, og spisestuen er ingen undtagelse med et blyindfattet vindue og direkte udgang til terrassen. Et sæt franske døre åbner ind til en stemningsfuld stue, hvor der tidligere har været et stort værelse, og en brændeovn bidrager til den gode atmosfære på de køligere tidspunkter af året. Køkkenet er lyst og behageligt med masser af opbevaring, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Fra et rummeligt gangareal har I adgang til et badeværelse med badekar, og dertil består stueetagen af en entre, mens en smuk trappe fører jer videre op til første sal, der har kig til vandet. Her tilgår I fra reposen to værelser samt et gennemgangsværelse med adgang til endnu et værelse og et nyere, stort badeværelse med dobbelt håndvask samt separat brus. Boligen udfolder sig over 176 m2, og dertil får I en højloftet kælder på 117 m2 med vaskerum, fyrrum samt flere disponible rum.

Der er skiftet tegltag på ejendommen, som desuden er udstyret med solceller, og der er anlagt en spændende have, hvor I kan opholde jer ganske ugeneret. Med lidt havemøbler og blomsterkrukker bliver terrassen det fineste sted at opholde sig, når sommeren inviterer til det, og børnene får rig mulighed for at lege på den store grund, som råder over hele 2626 m2. Med både carport og garage kan bilen parkeres på behørig vis, og de store rododendronbuske vil stå i et smukt blomsterflor i det sene forår.

I vil være tæt på vandet og kan nemt søge ud til kysten, hvor I kan gå tur langs stranden. På denne adresse er i kun fem minutter i bil fra Skive C, hvor har adgang til et bredt udvalg af specialbutikker, kulturelle tilbud og spisesteder, ligesom byens idrætsfaciliteter også er inden for rækkevidde. Skive byder også på flere indkøbsmuligheder samt skolegang, og i Dommerby finder I en børnehave ganske nær ved ejendommen.

Læs mere her