Advokathuset Funch & Nielsen støtter Team Rynkebys mission om at hjælpe kritisk syge.

14.12.2023

 

Advokathuset Funch & Nielsen er glade for at have indgået bronzesponsoraftale med Team Rynkeby for rytterne Jesper og Henriette Dahl Nørgaard. Team Rynkeby er et prisværdigt velgørenhedscykelhold, der er dedikeret til at støtte børn med kritiske sygdomme. Sponsoratet styrker firmaets engagement i at leve op til filosofien "Det handler om mennesker" ved at kæmpe for vigtige sager og støtte Team Rynkebys mission.

 

Advokathuset Funch & Nielsen støtter Team Rynkebys mission om at hjælpe kritisk syge.

 

"Vi tror på man i et kollektiv kan skabe forandring. Vores støtte af Jesper, Henriette og Team Rynkeby er et kæmpe skulderklap til Jesper og Henriette – og alle de andre Team Rynkeby ryttere - for deres fælles indsats til at gøre en meningsfuld forskel i andres liv." - Martin Høgholm, partner i Advokathuset Funch & Nielsen.

 

Fra den 29. juni til den 6. juli 2024 vil 2.349 dedikerede ryttere sammen med 505 servicefolk træde i pedalerne fra forskellige steder mod Paris.  I løbet af de sidste 22 år har velgørenhedsorganisationen indsamlet over 700 millioner kroner, hvilket illustrerer den kollektive styrke og beslutsomhed i støtten til børn, der står over for kritiske sygdomme. Deres fælles mål er at rejse midler og opmærksomhed til børn, der kæmper med kritiske sygdomme, et initiativ, der er helt i tråd med Advokathuset Funch & Nielsens værdier.

 

Team Rynkebys overordnede mål er at generere økonomisk støtte til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, som er centrale institutioner, der støtter ramte børn og deres familier. Firmaets bidrag som bronzesponsor til denne ædle sag understreger en fælles forpligtelse til at drive vigtig forskning og støttetjenester for disse sårbare samfund.

 

"Virksomhedernes engagement i vores sag for kritisk syge børn er opmuntrende. Vi forventer en succesfuld sæson, hvor vi samler flere hold og lande for at gøre en meningsfuld forskel," siger Steffen Juncker, dansk landechef i Team Rynkeby Fonden.

 

Lidt om vores ryttere Jesper og Henriette Dahl Nørgaard:

Jesper og Henriette er bosat i Mejrup hvorfra de begge driver virksomhed. Jesper er selvstændig købmand i byens bedste REMA1000 og Henriette er medejer samt projekt manager ved Dahl Biler A/S med afdelinger i både Struer, Holstebro og Viborg. Jesper og Henriette skal køre Team Rynkeby sammen, med stor støtte fra sine børn der hepper på mor og far i den gode sags tjeneste og deres rejse til Paris.