Familieret

Vi har stor erfaring med familieretlige sager, og vi kan bistå med alt fra den økonomiske bodeling til sager omkring børnene, f.eks. ægtepagt, separation og skilsmisse, tvangsfjernelse, værgemål, fremtidsfuldmagter og fuldmagter. 

I familieretlige sager er der ofte mange følelser i spil, og det kan være svært at få overblik over de juridiske og økonomiske forhold.

Vi kan repræsentere dig fra start til slut

Vores mål er at give en personlig og tillidsvækkende rådgivning, når du henvender dig til os med behov for en advokat inden for familieret. Det er vigtigt for os, at du oplever at blive mødt med professionel forståelse i en svær tid. Vi lægger vægt på, at du får den bedste juridiske bistand – uanset om du blot har brug for rådgivning, eller om sagen skal for retten.

Flere af vores advokater er specialiseret netop indenfor familieretten, og vi har derfor stor erfaring og mange kompetencer at trække på. Vi kan repræsentere dig fra start til slut, og vi deltager gerne sammen med dig, når du indkaldes til møder i kommunen eller i Familieretshuset, ligesom vi – om nødvendigt – kan føre din sag gennem alle domstolsinstanser.

Skal vi hjælpe dig med din sag, så kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os sikkert, både som privatperson og virksomhed/myndighed.

Send os en sikker mail