Ny Associeret Partner

Advokat Martin Høgholm bliver den yngste Associerede Partner i Advokathuset Funch & Nielsen P/S.

Martin Høgholm

Det er med stor glæde, at vi kan informere om, at Martin Høgholm har indgået aftale med Advokathuset Funch & Nielsen P/S som ny Associeret Partner, hvor han, med sin innovative tilgang og erfaring indenfor erhvervsrådgivning, vil spille en stor rolle i at styrke virksomhedens profil.

Med sin alder på kun 34 år har Martin allerede opbygget en stærk juridisk profil med stor fokus på erhvervsrådgivning. Martin varetager desuden fortsat ugentlig på frivillig basis en offentlig retshjælp, hvor han yder rådgivning til private indenfor flere forskellige retsområder og samfundslag.

På baggrund af udnævnelsen til Associeret Partner siger Martin: ”Jeg startede ved Advokathuset som helt grøn fra studiet, og Advokathuset har været en afgørende del af min udvikling som advokat og som menneske. Vi har hos Advokathuset et stærkt og alsidigt team, og det gør mig kun endnu mere stolt at blive udnævnt af firmaet som Associeret Partner, da jeg nu aktivt kan bidrage til Advokathusets udvikling og kultur, så alle kunder får en god oplevelse ved at gå til advokat. Jeg glæder mig rigtig meget til fortsat at yde mine kunder og netværk god rådgivning og byder naturligvis også nye kunder velkommen samtidig med, at jeg allerede ser frem mod det næste skridt i min karriere som fuldbyrdet partner."

I 2014 flyttede Martin tilbage til Vestjylland efter sin studietid i Aarhus, og han startede i Advokathusets Holstebroafdeling som advokatfuldmægtig. Sidenhen var Martin Høgholm en del af Advokathusets fusion med Funch & Nielsen Advokater og fortsatte på Holstebrokontoret, som nu udgør ét af i alt fire afdelingskontorer i henholdsvis Holstebro, Skive, Thisted og Nykøbing Mors.

Martin bor i Holstebro med sin hustru og 2 børn. Ud over fodbold i haven med sine børn er Martin aktiv i flere erhvervsnetværk, herunder bl.a. som medlem af Round Table i Struer og Holstebro Morgen Rotary Klub. Generelt er Martin drevet af godt netværk og møde med nye spændende mennesker.

Kontakt os sikkert, både som privatperson og som virksomhed/myndighed.

Send os en sikker mail