Trygt Boskifte – Vi hjælper dig gennem processerne

Når et dødsfald rammer familien, kan det opleves som en svær og uoverskuelig proces – hvilke rettigheder – muligheder og pligter har du?

Vi har respekt for, at det er en svær tid og vi kan hjælpe dig trygt videre.

Trygt Boskifte Medlem

Medlem af ”Trygt Boskifte”

Vores autoriserede bobestyrer Gunhild Stausholm-Møller,Henrik Tinggaard og Ole Møller Knudsen er medlemmer af mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”

Med ”Trygt Boskifte” forpligter vi os til at følge nogle konkrete retningslinjer samt i rådgivningen at give arvingerne de oplysninger, der skal til for at skabe overblik over processen. Dette sker helt konkret ved, at bobestyreren forpligter sig til at følge en tjekliste, der er udviklet af Danske Advokater.

“Trygt Boskifte” er din sikkerhed som arving for, at du får en tryg og god oplevelse i forbindelse med et boskifte. Vi giver dig en overskuelig tidslinje over det typiske forløb ved et boskifte. Den skaber overblik for dig og kommer mange frustrationer i forkøbet. På den måde bliver du bedre klædt på i forhold til det kommende boskifte, og tidslinjen giver dig en bedre forståelse for, hvad et boskifte egentlig går ud på.

 

Hvorfor er vi en del af mærkningsordningen?

Vi ønsker, at du får juridisk rådgivning af høj faglig kvalitet samtidig med, at vi ønsker at skabe størst mulig gennemsigtighed i forhold til processen.  

 

Hvorfor er det en fordel for dig som klient?

Mærkningsordningen fungerer som et kvalitet- og tryghedsstempel for dig ved dit boskifte. Som en del af mærkningsordningen er du som arving sikret, at vi følger konkrete retningslinjer, som er udstedt af Danske Advokater og Advokatsamfundet.

Har du behov for hjælp fra en af vores autoriserede bobestyrere?

Kontakt os